Skip to main content

Aplikim per pune ne gjermani


JCB 19C-1E excavator at work in a building.
B. . Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 dhe […] # AgjensioniStude ntorPerPunësimN ëGjermani me datën 31. Lind pyetja se a do të shkurtohet apo do të zgjatet koha e pritjes për vizë në ambasada? Për fat të keq, oferta për bursa për studime në Gjermani është shumë e kufizuar. Si webfaqja e pare shqiptare ne bote ofron sherbime falas informim punesimi duke perkrahur dhe njoftuar ne menyre automatike punekerkues dhe punedhenes. Dëshmi aftësie për profesionin që zotëron kandidati dhe reference pune për ekpereince mbi dy vite, kopje e diplomës e përkthyer dhe noterizuar; Foto per dokument; Hapi 1 – Marrja dhe shqyrtimi i dokumentacionit Hapi 2 – Firmosja e kontrates së punës me Kompanine Gjermane Hapi 3 – Aplikimi për vizë pune Gjermane 800 mijë vende të lira pune në Gjermani December 19, 2018 Konfederata e Sindikatave Gjermane ka paralajmëruar se lehtësimi për punëtorët e huaj, mund të çojë në uljen e pagave, apo edhe shfrytëzimin e punëtorëve të huaj. M Aviation” ofron mbi 2. 46. 10. Por ju me siguri keni fakte për aftësitë tuaja. 147, Fakulteti Filologjik, kati I. Real Estate Onereal Estate One. Mirëpo tërë kjo nëse familjarët janë të gjendje të sigurojnë kostot e jetesës për familje, pa pasur nevojë të shfrytëzojnë përkrahjen e shtetit. . Ambasada Gjermane në Tiranë ka publikuar një udhëzues për të gjithë ata persona që janë të interesuar të punësohen me dokumente të rregullta në Gjermani. pristina. 000 vende pune për aplikuesit nga Kosova, e të cilët duhet t’i plotësojnë disa kushte. 5. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 dhe fillim të punësimit tjetër kualifikues (kartoni i Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 dhe fillim të punësimit tjetër kualifikues (kartoni i kaltër i BE-së, aftësim, etj. Për parashtrimin e një kërkeseje për vizë për Gjermani dhe shtetet e Shengenit ju nevojitet një termin. Nga data 31. orë/pune Orët e punës në javë Dokumenta shtesë, të cilat nuk specifikohen këtu mund të kërkohen më vonë, në çdo rast gjatë aplikimit për vizë ose ne vijim të procesit nga ana e ambasades. Më tej fillon procedura për aplikimin për vizë, sepse leja e punës duhet të shoqërohet dhe me lejen përkatëse të qëndrimit në Gjermani, që nënkupton aplikimin për vizë pune në Ambasadën Gjermane. Afati i fundit për aplikim është: 02 mars 2018. Kush ka gjetur një punë në Gjermani e ka më të lehtë të marrë lejen e qëndrimit. Pershendetje nena. Lloji i vizës varet nga kohëzgjatja e qëndrimit të planifikuar. » Kosova dhe Gjermania janë të lidhura ngushtë dhe miqësisht mes vete. Kemi shpallur vendet e lira përmes duapune. Kerkimi i punes ne sitet gjermane, eshte dicka qe nuk ua rekomandojme, pasi nuk konsideroheni ne aplikim. ch. Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësi Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. Kosovarëve të cilëve iu është dhënë leje pune dhe qëndrimi në Gjermani, gëzojnë edhe të drejta të tjera, për të sjell kështu familjarët e tyre. Shanset janë zero! Pavarësisht kësaj ambasada gjermane ka publikuar kriteret e reja, se si ju mund të fitoni një vizë. Të gjith të interesuarit mund të Kontaktojn me ne, përmes e-mailit ose edhe ti ndjekin sygjerimet tona se si të gjindeni vet, përmes rubrikes Apliko Vet! Kur shumica e vendeve vuan nga papunësia, Norvegjia vuan nga mungesa e specialistëve në disa fusha. Annuncio. Kerkohen edhe 40 puntore ne fushen e ndertimtaris, si dhe 30 Elektricist (personi duhet te jete me pervoje pune). Kështu mund të aplikoni për vizë pune në Gjermani (DOKUMENT) 15:26 | 8 Mars 2017 Gjendja e rëndë ekonomike dhe mungesa e vendeve të lira të punës ka bërë që shumë të rinj kosovarë të largohen nga Kosova duke kërkuar një jetë më të mirë në vendet tjera. Ambasada Gjermane në Tiranë dhe DIMAK Albania u kanë bërë ftese studentëve shqiptarë që janë mbi moshën 18 vjeç se më datën 21 Dhjetor do të prezantohet procedura e aplikimit dhe dokumentet e nevojshme për punësim sezonal në Gjermani. com Rr. Shtetasit e Kosoves duhet të jenë të pajisur me vizë për të hyrë në Gjermani. për të studiuar? Oferta Pune portal i punesimit dhe zhvillimit te karrieres ne Kosove. Forum Dijesh PËr TË Drejtat. Ky program zbatohet prej Agjencisë Federale të Punësimit në Gjermani (Bundesagentur für Arbeit). Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. Ky projekt ju ofron mundësinë më shumë se 100 të rinjve nga Kosova, për të filluar arsimin dhe aftësimin profesional në sistemin dual 2-3-vjeçarë në Gjermani. de. Hapen 360 vende pune për kosovarët në Gjermani, ja si të aplikoni Indeksonline shkruan se Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale ka nënshkruar marrëveshje Bashkëpunimi me GIZ për dërgimin e së paku 360 punëkërkuesve dhe kompanive që merren me përpunimin e tekstilit në Gjermani. Kerkohet puntor dhe mjeshter per montenegro, Budva. Edhe për qëndrime afatshkurtra në Gjermani, kërkohet një sigurim shëndetësor, përndryshe ju mohohet lëshimi i vizës. +38345435040 (VIBER) punesimiks@gmail. A defined benefitAplikim Per Pune Ne Kanada 2019 Ofroj pune per pastruese Spitali Royal Medical. Aplikim per vize pune ne Gjermani – Lista e kritereve dhe dokumentacioni i kerkuar 11 May, 2019 29 August, 2019 admin Ky material eshte i vlefshem për shtetas shqiptare me nje pashaporte nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Ish-Republika Federale Jugosllave e Maqedonisë, Mali i Zi dhe Serbia. Puntorët me vizë pune në Gjermani. Në të njëtën kohë, ne fillojmë të kërkojmë për banesë në Gjermani duke marrë parasysh kërkesat tuaja por edhe ofertën e tregut. Oferta pune ne gjermani ose kerkoj pune per vende vakante ne kompani private apo administraten publike full-time ose part-time si dhe oferta suksesi ofroj pune ne prishtine kerkoj pastruese per shtepi kerkoj pune pastruese shtepie vende te lira pune ne mitrovic kerkoj dado per femije tirane ofroj pune si pastruese ne prishtine kerkoj operatore per call center nga shtepia kerkohet shofer klasi Shtetet e vendeve të treta shtetasit e të cileve kanë konsultime duke u bazuar ne kodin e vizave; Shtetet e vendeve të treta, shtetasit e të cilëve janë subjekt i ndrimit të informacionit pas aplikimit duke u bazuar në kodin e vizave; Viza tranzite në aeroport (viza A) Lajme Ambasada Gjermane në Tiranë nëpërmjet një njoftimi për shtyp, jep detaje dhe të dhëna lidhur me caktimin e takimit për aplikimet e vizave afatgjata për në Gjermani. Fokusi jonë është ofrimi i mundësive të punësimit profesionistëve e zanatçinjve shqiptarë në Gjermani! Ka rrugë legale për të punuar në Gjermani, dhe për këtë nuk duhet kërkuar azil. Sistemi i arsimimit në Gjermani i nënshtrohet një ndryshimi të vazhdueshëm dhe reformave të shpeshta. Nëqoftëse për momentin nuk kemi një pozicion që lidhet me aspiratat tuaja për karrierë, kliko mbi butonin “Aplikim i Përgjithshëm” për të krijuar një llogari dhe në formën e aplikimit mund të zgjidhni opsionin “Dua të merrem në konsideratë për vende vakante në të ardhmen” në këtë mënyre ju do të informoheni me email për të gjitha pozicionet vakante që do AKS - Agjensi Punesimi per Gjermani. Dokumentacionet e nevojshme per aplikim jane: Certifikata e lindjes, Diploma e shkolles se mesme,te larte (per ata qe jane ende ne studime (Transkripta e notave) Foto te formatit te pasaportes ; Licensa e punes. 07. PRISHTINE- Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë në këtë shtet. Afati i fundit per aplikim : 28 Qershor 2016. ushat ku mund të aplikohet: · Ndërtimtari e ultë dhe e lartë (Hoch- und Tiefbau), 800 mijë vende të lira pune në Gjermani në këta sektorë 9 muaj më parë no comment Gjermani Konfederata e Sindikatave Gjermane ka paralajmëruar se lehtësimi për punëtorët e huaj, mund të çojë në uljen e pagave, apo edhe shfrytëzimin e punëtorëve të huaj. Gjermania sapo ka hequr vizat për shqiptarët, ja detajet…. 450,- Brutto. Nëse gjejnë një vend pune, atëherë ata marrin një vizë”, shpjegon Liebig. Ndaj, ata që do të duan të shkojnë për punë atje duhet të njohin gjuhën gjermane, të kenë një profesion. Për vizë është e domosdoshme që të keni një konfirmim për sigurim shëndetësor në Gjermani dhe garancion për financim qëndrimit tuaj në Gjermani. Për të fituar një vend pune në gjermani, sildenafil aplikuesit duhet të jenë njohës të mirë të gjuhës gjermane. Kriteret: Të aftë për të kryer detyrat e kërkuara Të gëzoni të drejtat civile dhe lejet për punësim sipas ligjit vendor Të keni njohuri të shkëlqyera të gjuhës shqipe dhe angleze – aftësi për të kuptuar, lexuar, folur dhe shkruar në nivelin C1 Të keni një diplomë të shkollës së mesme Të keni të paktën specialistë, punëtore, ndihmësa, Freelancer, praktikant, internships etj. 2018 hapet konkursi për punësim të sigurt në Gjermani për banorët nga Kosova. Formular Aplikimi Kosger është partnere me Kompaninë KOS & GER, me seli në Kieler str 138 , 25452  Konkurse pune, kerko pune, portal pune, oferta pune, gjej pune, mundesi punesimi, konkurs pune, dua pune, pune ne kosove, shpall konkurs, qysh me bo cv. Për këtë arsye shumë kompani po kërkojnë punonjës të huaj dhe madje ofrojnë kushte shumë të mira pune. EMIGRIM NE Gjermani. Përgatitja duale është një model i suksesit në Gjermani. Kushtet e hyrjes dhe qëndrimit të punonjesve të huaj Si rregull, të gjithë të huajt duhet të pajisen me vizë për qëndrime më të gjata sesa tre muaj apo qëndrime që çojnë në punësim fitimprurës. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 dhe fillim të punësimit tjetër kualifikues (kartoni i Data e fundit për aplikim: Tetor 18, 2019 Zyrtar i HR për rekrutim, Zyrtar i HR për trajnim, Zyrtar i HR ligjor, Zyrtar i HR për procesim të dhënave Viva Fresh Store Abrashi po ashtu ka thënë se ky numër pritet të zgjasë deri ne vitin 2020, në të cilin vit pritet edhe rishqyrtimi i kësaj mundësie të punësimit. Afati për aplikim: Dhjetorë 2017 Ofrojme Vende per Ausbildung në Gjermani edhe Austri per vitin 2016 në të gjitha drejtimet si edhe pune sezonale per Student Ferienbeschäftigung. Me ndryshimet që po pëson legjislacioni kanadez i emigracionit, pritet që ky vit të jetë eksperimental. Nga viti 2009, çdo person i cili ka vendbanim të përhershëm në Republikën Federale të Gjermanisë, është i detyruar të ketë sigurim shëndetësor. Per te percaktuar nese eksperienca e punes kualifikohet per llotarine, do te perdoret Baza e te Dhenave te Departamentit Amerikan te Punes; PS. Për më shumë informata kliko në Homepage: www. sh. Punësim në Gjermani - Berliner Straße 94, 66424 Homburg, Saarland - Rated 4. Ne faqen tone do te mund te gjeni muzik shqip, albachat, horoskop, lajmet e fundit si dhe shume argetim te ndryshem. Ambasada thotë se, tash e tutje, të interesuariti shumë më lehtë do të mund të marrin një vizë për në Gjermani, për bashkim familjar, për punë apo për studime. Prishtinë, 9 tetor 2015 – Ambasda e Gjermanisë në Prishtinë lehtëson procedurën e aplikimit të qytetarëve të Kosovës për viza për në Gjermani. Portali "Make it in Germany" mirëpret profesionistë ndërkombëtar në Gjermani! të tilla si gjetja e punës, aplikimi për punë ose shpërngulja në Gjermani. Programi është i menduar të fillojë në vitin shkollor 2019/2020. Nëse jeni në Gjermani dhe keni marrë nota shumë të mira, në të dy vitet e para, mund të aplikoni për një bursë nga një fondacion politik Nga data 31. Dokumentat e nevojshme për aplikim janë: Formulari i aplikimit; Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” hap thirrjen për aplikim për bursa për semestrin vjeshtor në Universitetin e "Ostbayerische Technische Hochschule Regensburg", Gjermani në kuadër të programit Erasmus + Mobility të Komisionit Europian dhe DAAD Mobility for learners. net, ku paraqiten disa oferta të kufizuara. Data e planifikuar e mbrritjes ne zonen e Schengen-it 30. Mund të provoni të informoheni në adresën www. Rregulli aktual parasheh se kush gjen punë brenda këtij gjashtëmujori, nuk ka nevojë të dalë nga Gjermania për të marrë vizë pune, por mund të aplikojë direkt në zyrën e të huajve, në vendin ku jeton. Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë në këtë shtet. Ndoshta ne disa raste eshte edhe mir nese thirrni ne telefon ne Firmat te cilat keni aplikuar pas 2-3 ditesh, dhe te pyesni Viza për të kërkuar punë i jep të drejtën një personi të kualifikuar që të vijë në Gjermani pa kontratë pune. MNP- Personal Leasing – Prizren shpall konkurs per vend pune në EU (Bashkimi Evropian) Punë sezonale në Gjermani – Austri – Itali – Franc Konkursi 1. Me pak fjale nje qe nuk gjen dot pune ne Shqiperi kete karten blu as ne enderr mos ta coje se e kane bere qe te te kalojne mire ne Programi:Shkollim, Aftësim dhe Punësim në Gjermani Profesioni: “Përkujdesës/e profesional/e- Infermier/e” Agjensioni i Përkrahjes se Punësimit në Kosovë – APPK ka nënshkruar marrëveshjen me Akademinë CEB-Fortbildungswerk gemeinnützige Gesellschaft mbH, Merzig- Saarland në Gjermani për 25 vende për Shkollim dhe Aftësim Profesional në profesionin “Përkujdesës/e Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë në këtë shtet. eu është të ndërlidhë ofertën dhe kërkesën në tregun e punës, ashtu që punëkërkuesve t’ju ofrojë mundësitë e lehta dhe të shpejta në gjetjen e vendeve të lira për punësim. Organizata APPK, si partnere e ZAV (Zentrale Auslands-und Fachvermittlung/Qendra për Ndërmjetësimin e kuadrit të jashtëm dhe profesional) në kuadër të Agjensionit federal të punësimit në Gjermani, i informon studentët e interesuar se duke filluar prej datës 10. 12 Dhjetor 2017 Si gjithandej, edhe ne Gjermani, çdo punonjes, ndermjet taksave te Por a eshte realisht i mundur punesimi i shqipetareve ne kete forme? 25 Pri 13:32. Kriteret bazë për aplikim, Përvojë pune paraprake të ngjajshme, Të ketë aftësi për të punuar në mënyrë efektive. info, ju sjell procedurat e se si duhet të aplikoni për Vizë Pune në Gjermani Kerkohen Arkitekt/e dhe Inxhenier/e me eksperience pune ne projektim-zbatim(ne kompani Ndertimi) per ne Gjermani. me falni per mesazhin jasht teme por kisha nje pyetje. Kompania gjermane “O. Uncategorized. STAR TRAVEL F. Gjithashtu kjo do të përfshinte edhe emigrantët që janë në Gjermani dhe që presin vendimet për aplikim për azil për të qëndruar, nëse janë të punësuar me paga dhe mund të tregojnë se integruar në strukturën e shoqërisë gjermane. Abrashi po ashtu ka thënë se ky numër pritet të zgjasë deri ne vitin 2020, në të cilin vit pritet edhe rishqyrtimi i kësaj mundësie të punësimit. Gjithashtu me interesojne ceshtjet sociale dhe politike, me ne krye respektimin dhe evolimin e te drejtave e grave. Nje material per kete teme e kemi hedhur me pare. Qytetarët janë përballur me një kërkesë të pa theksuar më parë. Organizata APPK, si partnere e ZAV (Zentrale Auslands-und Fachvermittlung/Qendra për Ndërmjetësimin e kuadrit të jashtëm dhe profesional), i informon studentët e interesuar se duke filluar prej datës 06. Për të punuar në Gjermani e kanë shansin të gjithë shtetasit e huaj, pavarsisht se ku ndodhet. 22/10/2018. 2019 e ka mbyllur kohën e aplikimit për studentë për punësim sezonal në Gjermani. Qëllimi i punsohu. Kryesisht merrem me shkrime krijuese dhe artikuj, qe mendoj se do t'u sherbenin nxenesve ne jeten e perditshme. Studimet e larta ne vazhdimesi ose e kryer; Eshte e nevojshme njohja elementare e gjuhes gjermane. Arsim dhe Aftësim Profesional në Gjermani. Per sa kohe merret nje vize pune ketu te ambasada gjermane ne shqiperi? Vize qe te lejon 6 muaj te kerkosh per pune e te rrish atje. Si aplikohet per pune ne Gjermani - 8 Prill 2016 - Show - Vizion Plus - Duration: 13:23. Seksioni Konsullor i Ambasadës së SHBA në Tiranë ofron shërbime për viza për ata që kërkojnë të hyjnë në Shtetet e Bashkuara për një periudhë të përkohshme dhe për ata që dëshirojnë të marrin një vendbanim të përhershëm në Shtetet e Bashkuara. Formulari i aplikimit gjendet në faqen zyrtare dhe vetëm në këtë mënyrë mund të aplikoni dhe kërkesa juaj të quhet e ligjshme. Fultz" dhe shkruaj per "Laboremus" prej dy vitesh. Në rast se keni përvojë pune në një profesion të caktuar, në listën e dokumenteve do t’ju shpjegohen edhe vërtetimet specifike që ju nevojitet të merrni. Existing Users Login Below 800 mijë vende të lira pune në Gjermani në këta sektorë 20 dhjetor 2018 - 09:07 Konfederata e Sindikatave Gjermane ka paralajmëruar se lehtësimi për punëtorët e huaj, mund të çojë në uljen e pagave, apo edhe shfrytëzimin e punëtorëve të huaj. DIMAK Albania do të fillojë fushatën e saj me informimin në qytete të ndryshme të Shqipërisë mbi mundësinë e punësimit sezonal në Gjermani. Ligji i ri për punë në Gjermani nuk do taë shmangnevojën për aplikim për vizë pune. Punëtorëve mund të lidhin një kontratë për tre deri në gjashtë muaj provë para nënshkrimit të kontratave afatgjata. Nëse doni të shkoni atje, ju nuk keni nevojë për një pasaportë evropiane, nëse u takoni kuadrove deficitare. Kështu mund të aplikoni për vizë pune në Gjermani (DOKUMENT) 09:39 / 09. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 dhe fillim të punësimit tjetër kualifikues (kartoni i Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. Por, për të përfituar një vend punë, nuk është dhe aq e lehtë, si dhe duhet të plotësohen shumë kushte për t’u pranuar. Kontrat pune per Gjermani. 5t diplam nuk kam po e njoh zanatin gipser trokenbau moler kam pun ne gjermani 8 vjet ket zanat jam mjeshter pres pergjegjje ju lutum nese kini munsi mem nimu tel +37744169103 Qëllimi i punsohu. Një punë për në Gjermani, shumë njerëz në vendet e Ballkanit Perëndimor e shohin këtë si të vetmen rrugëdalje nga papunësia në atdheun e tyre, dhe më në fund lajmi i pritur u dha sot nga Gjermania se janë hequr vizat për shqiptarët e Maqedonisë, Shqipërisë, dhe Serbisë, ky po që është një rast shumë i Nëse keni ndërmend të punësoheni apo të studioni për një periudhë që tejkalon 90 ditët, më parë duhet të aplikoni për vizë afatgjatë në ambasadën apo konsullatën e shtetit ku do të shkoni. Trego çfarë mund te bësh profesionalisht; Çdokush mund të bëjë supozime. Në portalin e Rrjetit Evropian të të dhënave të punësimit, raportet tregojnë se dje Gjermania ka hapur konkurs për 267,144 vende të lira pune. Ndryshe nga dhjetëra agjencitë që operojnë sot në treg, me dhe pa licencë, të cilat u mbajnë punëkërkuesve një tarifë ndërmjetësimi, kjo agjenci nuk e bën një gjë të tillë. diplo. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 […] Per ndërmjetësim ne nuk kërkojmë pagesë! Kushtet për aplikim: mosha duhet të jetë 18 vjet e më lart (femra/meshkuj) perfundimi i shkollës së mesme, shkolla e mjeksisë nuk është e domosdoshme njohurija e gjuhes gjermane në nivel B1 ose ma mirë me çertifikatë nga Göthe Institut në Prishtinë, Tiranë Ambasada Gjermane në Tiranë dhe DIMAK Albania u kanë bërë ftese studentëve shqiptarë që janë mbi moshën 18 vjeç se më datën 21 Dhjetor do të prezantohet procedura e aplikimit dhe dokumentet e nevojshme për punësim sezonal në Gjermani. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 […] Çfarë do t’i thonit mikut tuaj më të mirë per pyetjen se pse vërtet e doni këtë punë? Mendojeni përgjigjen thjeshtë e pastaj shkruajeni të saktë gramatikisht në letër. Ne bashkëpunojmë me Agjencinë Federale të Punësimit në Gjermani. Ju lutemi vini re, që aplikimi me qëllim punësimi në Gjermani nuk ju jep automatikisht të drejtën ligjore për tu pajisur me vizë. Mos harroni datën e fundit të qëndrimit në Gjermani! Për të marrur vizën dhe pastaj lejen e qëndrimit ju nevojiten disa dokumente. Kandidati/ja duhet te kete : *Njohuri te mira te gjuhes Angleze(FLUENT B2/C1) minimalisht, Njohuria Gjermanishtes perben avantazh(A2/B1). Sa më shumë kualifikim profesional të keni, aq më shumë shanse ekzistojnë. ikub. Ne nje punesim qe kerkon te pakten 2 vjet trajnim ose eksperience per ta ushtruar. Jam maturante ne "Harry T. Gjermani, kerkohen Mjek/e, Infermier/e, personel-perkujdesje, IT-Elektronik. 01. Prej tani shumë më lehtë do të mund të merrni një vizë për në Gjermani, qoftë për bashkim familjar, punë apo studime. Universiteti i Prishtinës shpall konkurs për këto vende të lira pune në Administratën e Universitetit të Prishtinës (UP): - Zyrtar për pagesa, honorare dhe projekte në AQ të UP-së (1 punonjës); Ne kemi filluar bashkëpunimin tonë që nga shkurti i vitit 2016. Së bashku ne angazhohemi për një të ardhme prosperuese të Kosovës në familjen e shteteve europiane. Të gjithë studentët që kanë kaluar fazat e mëhershme luten që të lexojnë këtë fletëinformacion me kujdes dhe të përgatisin dokumentet e kërkuara Nga 1 janari më lehtë deri te një vend pune në Gjermani Qytetarët e Maqedonisë, Serbisë dhe Bosnje Hercegovinës nga 1 janari 2018 do të munden të punojnë legalisht në Gjermani vetëm me dokumente të shteteve të tyre, respektivisht pa pasur pasaportë të BE-së, shkruan Republika. Ofroj vend pune Specializime Mjekesie ne Gjermani. Nëse një punëdhënës eventual ju telefonon për punë ju këtë mund ta 2 vjet eksperience pune brenda 5 viteve te kaluara. Pagesa Ju duhet të paguani disa taksa për t’u bërë një nga 300 mijë kandidatët që mund të pranohen në Kanada. Projektligji i ri i ardhjes së fuqisë punëtore nuk do ta shmangë nevojën e aplikimit për vizë pune. Shteti Gjermani ofron ne këtë vit ofron punë per 100 Mijë emigrant. Për t’u bërë më atraktive për njerëzit me aftësi të veçanta apo arsimim të caktuar, Franca para pak kohësh ka precizuar një ligj migracioni. Në njoftimin për shtyp të ambasadës gjermane jepen detaje mbi ditët dhe oraret në të cilat mund të lihet takim për aplikim të: Viza për qëndrime afatgjata për Kartën […] Në njoftimin për shtyp të ambasadës gjermane jepen detaje mbi ditët dhe oraret në të cilat mund të lihet takim për aplikim të: Viza për qëndrime afatgjata për Kartën Blu/BE, viza për qëndrime afatgjata për punësim, viza për qëndrime afatgjata për studentë/kursantë, viza për qëndrime afatgjata për bashkim familjar, viza Abrashi po ashtu ka thënë se ky numër pritet të zgjasë deri ne vitin 2020, në të cilin vit pritet edhe rishqyrtimi i kësaj mundësie të punësimit. Apliko online për një kontratë pune në Gjermani. Në vitin 2017, Gjermania lëshoi 35 200 viza pune për vendet e Ballkanit Perëndimor, siç bën të ditur për Deutsche Welle-n Ministria e Punëve të Jashtme të Gjermanisë. Arbresh. “Qytetarëve të vendeve që nuk janë anëtare të BE-së u nevojitet sikur deri tani, ashtu edhe pas 1 janarit të vitit 2019, vizë pune valide në Gjermani. ). Qëllimi i programit tonë është që bursantët të marrin eksperiencën gjermane të punës dhe të mund ta sjellin në vendet e tyre”. Siç dihet interesimi i studentëve shqiptar për të studiuar në një universitet të huaj është mjaft i lartë. 22 Tetor 2018 Kompania kosovare hap konkurs për 2000 vende pune në Gjermani, në këtë qytet të Kosovës bëhet aplikimi. Për studiuesit, njerëzit me kualifikim të lartë, forca drejtuese, specialistë kjo kërkesë bie. Për të aplikuar për një vend pune në Gjermani nëpërmjet zyrës së punësimit “Erfat-Shtojber” nuk nevojitet asgjë, veç kartës së identitetit. Janë 50 mijë vende të lira të shpallura nga Gjermania, por jo të gjitha këto  Ne ket video është një pershkrim i shkurt se si funksionojn vizat gjermane qe mos te ket mashtrime te ndryshme dhe do te ket edhe video tjera per ndihmen e  29 Shtator 2017 Për të hyrë në Gjermani me qëllim fillimin e një pune nevojitet një vizë, për të cilën ju duhet Aplikimi për vizë nuk është i mundur në Gjermani. 03. Ambasada gjermane sjell sherbimin online per aplikim vizash Departamenti i Lajmeve - RTSH Si aplikohet per pune ne Gjermani - 8 Prill 2016 - Show Si te gjesh pune ne Gjermani - Duration: PUNESIMI NE GJERMANI, INTERVISTE ME GAZETARIN E DW, BAHRI CANI - Duration: 14:08. 9. Para se të caktoni një takim për aplikim për vizë, ju duhet të keni dokumentacionin në vijim: Për të udhëtuar në Gjermani duhet të keni një ofertë pune me karakter  Ofrojme vende pune per ata qe njohin mir zanatin e shtrimit te Gureve natyral. 800 mijë vende të lira pune në Gjermani në këta sektorë 20/12/2018 Gjermania është duke përjetuar një bum ekonomik, duke qenë se papunësia ka rënë në më pak se 5 %, duke thyer rekord që nga bashkimi i Gjermanive. nese ka mundsi mem tregu se egziston mundsia apo qfar kushte duhet plotsuar qe un te studioj ne gjermani…. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 dhe fillim të punësimit tjetër kualifikues (kartoni i Ai ka thënë se fillimisht në këtë shkollë ka filluar të punojë si kamerier, e në ndërkohë ka kaluar në pozitën e administratorit, siç ka thënë ai, detyra e tij ka qenë të merret me telefonata, dhe t’i njoftojë kandidatët se çfarë kushte duhet të plotësojnë për aplikim për vizë pune gjermane, raporton “Betimi për Ambasadën gjermane në Tiranë këto ditë e kanë vizituar shumë të rinj. Ofertat dhe lajmerimet me te fundit per pune nga bizneset ne Tirane , Shqiperi e me gjere Ata, në të njëjtën kohë, nuk mund të angazhohen në punësim fitimprurës gjatë vizitës në Gjermani, edhe pse gjatë kohës që janë aty, mund të aplikojnë për një leje qëndrimi që e tejkalon periudhën tremujore. 800 mijë vende të lira pune në Gjermani. 2015 mund ta dërgojnë shprehjen e interesit për të aplikuar për punësim sezonal-2015 në Gjermani. - Mosha 25- 45 vjecare . Zyra e punësimit ka zgjuar interesin e shqipëtarëve pas njoftimit për 46 vende të lira pune në Gjermani. Gjendja e rëndë ekonomike dhe mungesa e vendeve të lira të punës ka bërë që shumë të rinj kosovarë të largohen nga Kosova duke kërkuar një jetë më të mirë në vendet tjera. Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale në Republikën e Kosovës dhe Shoqata Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ), kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me një mori të partnerëve/firmave gjermane, në bazë të të cilave synohet përmirësimi i mundësive në arsimin dhe aftësimin profesional Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë pune nga Kosova në Gjermani. Para rezervimit të terminit, ju lutemi informohuni për procedurën e vizave në faqen tonë të internetit, në www. Kështu, të interesuarit duhet të marrin në konsideratë që caktimi i takimit për vizë lihet vetëm për një person. Kriteret : - Eksperiencë pune (mbi 5 vite). Për sa i përket kërkesave për azil, në vitin 2015, kur ishte dhe kulmi i valës së emigracionit 2615 kërkesa për azil ishin nga Shqipëria drejt Suedisë, në vendin e tetë pas Sirisë, Afganistanit, Irakut, Somalisë e shteteve të tjera që i ikin luftës e konflikteve. e-fellows. Sa më shume like, komente dhe share, ndikon që postimi juaj të fiton prioritet në rënditje. Normal qe jane tu vanu teper terminet per vize pune deri ne 2 vite gati pritja,kesaj si dihet ne te ardhmen qysh ndryshojne procedurat ndoshta pershpejtohen Për të udhëtuar në Gjermani duhet të keni një ofertë pune me karakter detyrues nga një punëdhënës në Gjermani dhe një vizë kombëtare. Detajet e kontrates jan keto: Kontrata osht valide per 1 vit me opsion vazhdimi per 3 vite, dmth personi paiset me dokumenta te rregullta dhe leje qendrimi te sigurt ne Gjermani. Mangësi të fuqisë punëtore ka në veçanti në sektorin e shëndetësisë dhe përkujdesjes për të moshuarit, në sektorin e ndërtimtarisë, në fushën e teknologjisë  Dokumentet e nevojshme për vizë për punë sezonale në Gjermani e Ambasadës Gjermane në Prishtinë për dokumentet e nevojshme për aplikim për vizë për  23 Tetor 2016 Mjafton një zanat për të depërtuar në tregun gjerman të punës. Pershendetje banoj ne prishtin jam i entersum per ni viz pune ne gjermani e foli edhe gjuhen gjermane kam paten shofer gjermane dej ne 7. 03 Tet 11:38 Kerkoj pune ne Gjermani. Faqja e parë/Bota/ Ambasada gjermane në Prishtinë ndryshon procedurat për vizë pune. 24 Jan 2013. Norvegji: furrtarë, teknikë të ndërtimit dhe inxhinierë, infermiere dhe mjekë. Kaloni 3 dite ne Stamboll per vetem 199 Euro; YCS Raundi XI: hapja e aplikimit (15/JAN/2018) Nëse doni të jetoni dhe punonin në Gjermani mos aplikoni për azil. Ashtu si në Gjermani synohet që të thjeshtohet burokracia. INORMATA PER DOKUMENTA PER APLIKIM NE AMBASADEN ITALIANE PRISHTINE: Formular per vize shengen ambasada italiane ne prishtine Për aplikim dhe pranim në këto Fakultete natyrisht se ka disa rregulla dhe kërkesa, pa përmbushjen ekzakte të të cilave nuk do të pranohej as edhe një aplikues, pasiqë në Gjermani ligji Kerkohen edhe 50 puntor per te mbushur numrin aq sa kemi kerkuar 150. Nëse ke profesionin e kërkuar, padyshim që mund të punësohesh në Gjermani. Kështu mund të aplikoni për vizë pune në Gjermani (DOKUMENT) admin March 14, 2017 No Comments Gjendja e rëndë ekonomike dhe mungesa e vendeve të lira të punës ka bërë që shumë të rinj kosovarë të largohen nga Kosova duke kërkuar një jetë më të mirë në vendet tjera. Zemra. ), ndërsa pjesa tjetër e kostos së shërbimit (10 % nga rroga e parë Bruto) gjenerohet nga paga e klientit pasi të fillojë punën që nga 2. Kerkohen punetore per pune ne Mal te Zi. Kjo do të vlente për ata që gatuajnë, punëtorët e metalurgjisë ose teknikët e TI-së. kjo do të përfshinte edhe emigrantët që janë në Gjermani dhe që presin vendimet për aplikim për azil për të Gjermania - Tregu i punës Aftësimi profesional në Gjermani. Nëse keni gjetur një punë të përshtatshme, kërkoni prej punëdhënësit ofertën me karakter detyrues të punës, përkatësisht kontratën konkrete të punës. Për ne ka rëndësi që këta të rinj të përpiqen në vendin e tyre. Kerkoni pune Financier, gazetar, designer, inxhinier gjeni punen qe ju pershtatet me mire tek pune. info, ju sjell procedurat e se si duhet të aplikoni për Vizë Pune në Gjermani Punësimi sezonal për studentë në Gjermani 2016 . ne jemi gjithmonë më të prirur. 02 Tet 15:31 Ofrehet Pun Per ne zvicerr Genève SWISS usta. VENDE TË LIRA PUNE: Për të parë një listë aktuale dhe të plotë të të gjitha pozicioneve të lira të punës në Ambasadën e SHBA në Tiranë dhe për të aplikuar, ju lutemi vizitoni faqen tonë ERA . Kam degjuar se ne Gjermani fillon sezoni i mbledhjeve te frutave dhe aplikimet duhen bere sa me shpejt, por ku mund te nje aplikim per kete pune se ne google nuk po gjej dot asgje, kush mund te me ndihmoje per kete? Online apliko per termin free eshte ,ske nevoje me pagu ne agjensione kot,plus asaj me email tenden e kontrollon ma mire kur te vjen data njoftimet. 30 Dhj 16: 39. 1. Vendin e tretë e zënë shtetasit nga Kosova (me 6087 viza pune), pas Bosnjë-Hercegovinës (9 913) dhe Serbisë (9 577). 17 Mar 12:49. Një Portal Pune për Punësim në Gjermani nga Puno. Paga paguhet çdo muaj, ndërkohë që punonjësit do të punojnë 37,5 orë në javë dhe 7,5 orë në ditë pune dhe jo më shumë se 40 orë në javë, shkruan Anadolija. Për të gjithë studentët mbi 18 vjeç, që njohin gjuhën gjermane dhe duan të punojnë në Gjermani, ambasada gjermane njofton se sot më datë 21 Dhjetor do të prezantohen procedurat e aplikimit dhe dokumentet e nevojshme pranë Qendrës Rinore Tiranë. Ju lini takim sa më parë te Ambasada Gjermane dhe aplikoni për vizë pune me kontratën e firmosur, në mënyrë që të keni sa më pak vonesa për vizën. Gjitha te mirat nga Stafi i Punesimit ne Gjermani per Student. 04 Mar 23:01. Ne rast se ju nderprisni kontraten pa e perfundur ate, jeni te detyruar te paguani te gjithe shumat e rekrutimit, vizes, siguracionet, koston e kursit te gjiuhes etj qe punedhenesi ka paguar per Ju per tju marre ne pune sipas kontrates. al për të gjith Shqiptaret kudo qofshin, në Kosovë, Shqiperi, Maqedoni etj. Kështu, në një njoftim në faqen zyrtare të ambasadës thuhet se ka ndryshuar procedura për vizën e punës për Gjermani. “Ekziston një shans për punonjësit të cilët nuk janë nga BE-ja për të marrë vende pune, pasi këto profesione kërkohen shumë në Gjermani, pasi nuk ka kandidatë të mjaftueshëm të brendshëm”, thekson Agjencia Gjermane e Punësimit. Për informata plotësuese kontaktoni Meriton Aliun në numrin e celularit: +389 70 743 943 ose drejtohuni në Qendrën për Shërbime Studentore dhe Karrierë – UT, zyra nr. 15. Ajo qe ju sugjerojme eshte qe te shikoni vetem ne kete portal, pasi ketu jane kompanite qe ofrojne vende pune per shtetas jo gjerman. Rritja ekonomike, mirëqenia dhe mundësitë e punësimit janë disa nga tiparet kryesore të Gjermanisë. Nga. Ambasada gjermane ne Tiranë dhe DIMAK Albania bëjnë ftesë për studentët shqiptarë që janë mbi moshën 18 vjeç se nesër (më datën 21 dhjetor) do të prezantohet procedura e aplikimit dhe dokumentet e nevojshme për punësim sezonal në Gjermani. Kërkesa për vizë mund të dorëzohet vetëm në Ambasadën gjermane në Shkup dhe vetëm atje jepet viza”, saktësojnë nga Ambasada e Gjermanisë në Shkup. Të gjithë aplikuesit që synojnë qëndrime afatgjata në Gjermani (përvec studimeve) janë të lutur të regjistrohen në listen paraprake me qëllimin e synuar te qëndrimit në Gjermani: - Kërkim i një vendi pune (Diplomë universitare - shih fletën e informacionit) - Au Pair - Punësim si personel kujdesi - Formim profesional - Karta blu Shërbimet që e ofrojmë ne ka një kosto prej 495€ e cila duhet të paguhet në momentin që i dorëzohet klientit kontrata e punës (e cila dorëzohet në zyre te re që do te hapet së shpejti. Kjo pasi që ambasda gjermane lehtëson terminet për Menu: Kreu · Analiza · Aktualitet · Politika · Sociale · Kronika · Pershendetje jam elsuid prendi jam 20 vjeq jam interesuar te punoj ne itali si mirembajtes shtepie dhe kujdestar shofer shtepiash ne itali kerkoj te kem nje kontrat te rregullt pune me te drejte rinovimi une flas shume mire italisht anglisht si dhe ne te shkruar dhe lxuar Ambasada gjermane ne Tiranë dhe DIMAK Albania bëjnë ftëse për studentët që janë mbi moshën 18 vjeç se më datën 21 dhjetor do të prezantohet procedura e aplikimit dhe dokumentet e nevojshme për punësim sezonal në Gjermani. Gehalt € 1. Kjo pasi ambasda gjermane ne Kosove lehtëson terminet për bashkim familjar, studime edhe për punë. Ministri i Mirëqenies Sociale, Blendi Klosi kon Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. Mbi 35 000 viza pune për Ballkanin. Garant kam motren Nuk ka afate të përcaktuara, intervista mund të realizohet shpejt dhe kontrata mund të firmoset pas përzgjedhjes. Njohja e gjuhës gjermane mbetet edhe në këtë ligj, domosdoshmëri për punësimin në Gjermani. Të drejtë aplikimi kanë te gjithë ata kandidat të cilet kanë ndonjë pervojë pune,zanatë, profesion apo qe kanë ndonje fakultet te kryer. Intervista realizohet me datë: 05 mars 2018. Ambasada gjermane ne Tiranë dhe DIMAK Albania bëjnë ftëse për studentët që janë mbi moshën 18 vjeç se më datën 21 dhjetor do të prezantohet procedura e aplikimit dhe dokumentet e nevojshme për punësim sezonal në Gjermani. Dëshironi të shkoni në Gjermani vetëm për një kohë të shkurtër? Si turist? Planifikoni një qëndrim më të gjatë, p. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 […] “Pra, është dhe kjo një përpjekje e mëtejshme e qeverisë gjermane për të shprehur qartë atë që dhe ne po shprehim përditë e më shumë, që emigrimi i paligjshëm është me mundësi zero për punësim në Gjermani”, tha Klosi. Në faqen zyrtare të Entit të Emigracionit në Suedi është vendosur një listë e profesioneve për të cilat ka nevojë shteti skandinav. … Qysh me apliku per pune ne Kanada? Read More » Punë në Gjermani: Në janar nis aplikimi, ja dokumentet që duhen Ambasada Gjermane në Tiranë nëpërmjet një njoftimi për shtyp, jep detaje dhe të dhëna lidhur me caktimin e takimit për aplikimet e vizave afatgjata për në Gjermani. “Së pari duhet pasur parasysh që dhe në Gjermani duhet të luftosh për një vend pune. Për të hyrë në Gjermani, shtetasit kosovarë, ose nënshtetasit e shteteve jo-anëtare të BE-së kanë nevojë për vizë. Spitali Royal Medical oforn pune per pastruse. <p>kerkojm bashkepuntor per shitje direkte ne bashkpunim me kompani amerikane te Nutricionit, nr1 ne bote ne ushqimin e shendetshem!</p><p>Per shkak te kerkesave te mdha te njerzve per produktet dhe sherbimet tona, ku ju ndihmojm njerzve&nbsp; (humbje peshe,shtim peshe, vitalitet me te mire, me shume energji) me jetu nje jete me te shendetshme Mijëra vende pune në Gjermani, ja si bëhet aplikimi Gjermania kërkon fuqi punëtore, por jo gjithkush ëshët i mirëpritur. Ndryshime Në Procedurat Për Aplikim, Për Vizë Punë Për Në. -. info, ju sjell procedurat e se si duhet të aplikoni për Vizë Pune në Gjermani Punësim sezonal për Studentë në GjermaniTe dashur student, Sa me heret qe aplikoni per pune sezonale ne Gjermani, shanset per tu pranuar jane me te larta! Mos ngurroni dhe aplikoni. Ky artikull eshte perkthyer dhe pershtatur ne shqip nga Dea Jaupllari Jeni duke menduar te kryeni nje master ne gjermani? Lexoni nje udhezues te shpejte per llojet e diplomave master ne Gjermani, kerkesat e gjuhes, si mund te aplikoni dhe si mund te merrni nje vize studentore. Një risi shumë e rëndësishme në projektligjin e ardhjes së fuqisë punëtore është “Viza për të kërkuar punë” (Job-Seeker-Visum). Me ligjin e ri do ta kenë edhe profesionistët, kualifikimi i të cilëve njihet edhe në Gjermani. tl MNP-Personal Leasing - Prizren Tel. " Aplikim për vizë me qëllim punësimi në Gjermani Kërkim vendi pune Gjatë procesit të aplikimit të vizës ambasada duhet të përfshijë në vendimmarrje edhe. Shpallje . SI MERRET VIZA NE AMBASADE. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 dhe fillim të punësimit tjetër kualifikues (kartoni i Kandidate per studime ne Gjermani 2, Turqi 1, Mqedoni 1 dhe 14 ne Kosove have Expired! The Employer has set deadline for job, sorry you cannot apply for jobs at this time. Në vitet e fundit është realizuar reforma para se gjithash në gjimnaze nga një shkollim nëntë vjeqar në shkollim tetë vjeqar. Mjeket duhet te sjellin edhe: • Licencen e punes • Deshmi nga Ministria e Shendetesise qe nuk eshte thyer etika si mjek • Certifikata e lindjes • Certifikata e marteses • Certifikata e nenshtetesise • Certifikata e vendbanimit • Certifikata e notave • Certifikate mjekesore Pagesat: Çdo kandidat duhet te paguaje taksen prej 25 Vend i lirë pune në Ambasadën Britanike në Tiranë Hapen regjistrimet e reja per gjuhen kineze per semestrin e. Shkollohen Në Kosovë, Ikin Për Punë Në Gjermani! 3. 12. Kështu, në një njoftim në faqen zyrtare të ambasadës thuhet se ka ndryshuar procedura për vizën e punës për Gjermani. Tani do jete shumë më lehtë per të marre një vizë për në Gjermani, qoftë për bashkim familjar, punë apo studime. Amerika eshte e te gjitheve,puna eshte ajo qe ne duam e cila sjell dhe te ardhura per te bere nje jete te mire per vete dhe femijet,qe kemi si prinder obligimin me te madh per to,bashkeshorti im ka deshire qe te punoj ne amerike,si mundet te perfitoj rrugen per t”ju realizuar,Eshte ing mekanik, e njeh shume mire gjuhen anglisht,pasi ka vite qe ka punuar si kryemekanik ne anije Për të gjithë studentët mbi 18 vjeç, që njohin gjuhën gjermane dhe duan të punojnë në Gjermani, ambasada gjermane njofton se sot më datë 21 Dhjetor do të prezantohen procedurat e aplikimit dhe dokumentet e nevojshme pranë Qendrës Rinore Tiranë. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Pu AFATI PER APLIKIM EDHE 9 DITE. Portal Pune, Oferta Pune, Kerko Pune, Shpall Pune, Shpall Konkurs, Pune ne Prishtine, Pune ne Kosove, Rekrutim, Panair Pune, Gjej Pune, Lyp Pune, Kosova Job, Jobs jam nxëns i shkolles së mesme , deshiroj qe pas mabrimit te shkolles se mesme te studioj jasht KS kryesisht ne Gjermani … sa i perket gjuhes , un gjuhen gjermane e njoh shum mir . Sipas raportit EURES, Norvegjia ka mungesë të ekspertëve kryesorë, si për inxhinierë, mësues, infermierë. Për të disatin vit me radhë, Programi i Bursave të Biznesit Gjerman intervistoi kandidatët që janë në garë për të përfituar praktikë pune në kompanitë më të njohura gjermane. Nqs ke dike qe te del garant per te shkuar ne gjermani. eu është të ndërlidhë ofertën dhe kërkesën në tregun e punës, mundësi të lehta dhe të shpejta në gjetjen e vendeve të lira për punësim. Wir suche noch 2 gelernte Köche (deutsch verstehen) und 2 Kellner-in(servicemitarbeiter) (deutsch verstehen UND sprechen) ab sofort bis 31. 608 vende pune ofrojnë kompanitë gjermane për të cilat mund të . info, ju sjell procedurat e se si duhet të aplikoni për Vizë Pune në Gjermani Oferta Pune eshte nje online sherbim i dedikuar per punesim dhe karrier ne trojet shqiptare. Viza për të kërkuar punë i jep të drejtën një personi të kualifikuar që të vijë në Gjermani pa kontratë pune. Fushat ku mund të aplikohet: Ndërtimtari e ultë dhe e lartë (Hoch- und Tiefbau), 2. 8 based on 19 Reviews "Pershendetje jam i intersum per viz pune . Thjeshtimi i burokracisë. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 […] Ambasada Gjermane në Tiranë dhe “DIMAK Albania” bëjnë ftesë për studentët që janë mbi moshën 18 vjeç se më 21 dhjetor do të prezantohet procedura e aplikimit dhe dokumentet e nevojshme për punësim sezonal në Gjermani, shkruan albinfo. ( shikoni fotot ). Punësim në Gjermani për Infermierë përmes programit PAK by kolegji-heimerer in Lajme & Ngjarje Jeni Infermier/e dhe dëshironi të punoni në Institucionet më prestigjioze në Gjermani dhe vende tjera të BE-së, me kushte më të mira dhe pagë më të lartë të garantuara me kontratë dhe leje qëndrim afatgjatë? www. Me sa duket, qëllimi këtu është që qytetarëve fatkeq dhe të dëshpëruar për një vend pune në Gjermani, t’u mirren para për aplikim dhe pastaj kompania që ka organizuar këtë ngjarje të zhduket nga faqja e dheut. Dhe pa patur diplome te njohur dhe nje kontrate pune te vlefshme nuk e fillon dot fare si procedure. pin konkurs per pune ne gjermani #17: pin. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 […] “Shqipëria ka një numër të lartë papunësie dhe Gjermania ofron vende pune. Ofrojm pun ne Gjermani vetem per Mjeshter. “Nuk kthehem në Kosovë, pa një ndryshim rrënjësor të politikës”, “Pavarësisht se kam aplikuar në shumë vende pune, konkurse, ishte e kotë”, “Këtu vlerësohesh, në Kosovë jo”, janë disa nga qëndrimet e të rinjve të shkolluar të cilët kanë braktisur vendin. Ndaj, duke nisur nga 1 nëntori ka filluar të Ai ka thënë se fillimisht në këtë shkollë ka filluar të punojë si kamerier, e në ndërkohë ka kaluar në pozitën e administratorit, siç ka thënë ai, detyra e tij ka qenë të merret me telefonata, dhe t’i njoftojë kandidatët se çfarë kushte duhet të plotësojnë për aplikim për vizë pune gjermane, raporton “Betimi për Ambasada gjermane ne Tiranë dhe DIMAK Albania bëjnë ftëse për studentët që janë mbi moshën 18 vjeç se më datën 21 dhjetor do të prezantohet procedura e aplikimit dhe dokumentet e nevojshme për punësim sezonal në Gjermani. Ne po mundohemi tu sjellim disa informacione bazë rreth studimeve në Gjermani. Entry permit for the final country of destination, where applicable / Leja e hyrjes per shtetin final te destinacionit, aty ku aplikohet Nëse ke një zanat dhe dëshiron të punosh në Gjermani, mjafton të paraqitesh në zyrat e punës për t’u orientuar me procedurat se si mund të pajisesh me vizë pune, pa pasur nevojë të nisesh si azilkërkues. Eshte e veshtire por jo e pamundur, mjafton te shohesh sa mjeke shqiptare kane ardhur me karten blu ne Gjermani. Vende pune ne Gjermani, Aplikim per pune ne Gjermani, Punësim në Gjermani, Oferta pune Gjermani, etj. al. Kriteri bazë për të konkurruar në programin e punësimit sezonal është gjuha e cila duhet të gjendet në një nivel të mirë dhe përpos kësaj, eksperienca të mundshme pune të cilat vijnë në favor të punëdhënësve. “Ne përpiqemi që të organizojmë jo vetëm kurset e gjuhës gjermane dhe t’i ndërmjetësojmë mjekët, por gjithashtu edhe t’u ndihmojmë pak për t’u orientuar në Gjermani”, – thotë Andreas Bernhardt nga Medunited Akademy. Kam gjetur punë në Gjermani dhe dua të udhëtoj legalisht. Nuk ka afate të përcaktuara, intervista mund të realizohet shpejt dhe kontrata mund të firmoset pas përzgjedhjes. Profesionet për të cilat ka shumë kërkesa në Suedi plotësohen vazhdimisht. com dhe kjo na ka ndihmuar të kemi kandidatë të mirë që përmbushin pritshmëritë t OFROJM TERMINA PER VIZA PUNE PER AMBASADEN GJERMANE NE SLLOVENI Te gjithe te interesuarit qe kan leje qendrim ne slloveni dhe deshirojn te aplikojn per viz pune ne Gjermani nese kan nevoj per termin mund te na kontaktojn ne viber ne nr tel kontaktin mund ta gjeni ne faqe me poshte. “Shqipëria ka një numër të lartë papunësie dhe Gjermania ofron vende pune. Kushti i vetëm që iu jep të drejtën e përfitimit të një vize pune në Gjermani është sigurimi i një oferte konkrete pune në këtë shtet. Duke i lënë kështu “aplikantët” pa një adresë se ku mund të ankohen. Intended date of departure from the Schengen area / Data e planifikuar e nisjes nga zona e Schengen-it 28. Programi është i menduar të fillojënë vitin shkollor 2019/2020. 00386-(0)38-748-148 Handy 00386-(0)49-201-136 Handy 00386-(0)49-610-151 Pershendetje. Ambasada gjermane në Prishtinë ndryshon procedurat për vizë pune Autori: Gazeta Fjala Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. mk. admin. Deri tani këtë mundësi e kanë vetëm profesionistët me shkollë të lartë. Në linkun më poshtë mund të gjeni fletëinformacionin e Ambasadës Gjermane në Prishtinë për dokumentet e nevojshme për aplikim për vizë për punës sezonale në Gjermani. Lind pyetja se a do të shkurtohet apo do të zgjatet koha e pritjes për vizë në ambasada? Job Description. “Jeni student mbi moshën 18 vjeç? Keni Kërkohen punëtorë për punësim në McDonalds në Gjermani KRITERET: -Të jetë mbi moshën 18 vjeçare -Të ketë njohuri të gjuhës gjermane Afati i fundit për aplikim 15. Ajo kombinon mësimet nga praktika dhe teorika, gjë që e lakmojnë Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. Por edhe këtu duhen plotësuar të gjitha kriteret ndër to edhe leja nga Agjencia e Punës. Aplikim për vizë ne Gjermani me qëllim kërkimin e një vendi pune (maksimumi deri 6 muaj) By. Njohja e gjuhës është kriteri bazë Delegacioni i BE-së në Shqipëri po kërkon një sekretar/e. Hapet konkurs për 2000 vende pune në Gjermani 23/10/2018 Biznes / Karrierë Komento Niveli i madh i papunësisë në Kosovë dhe numri i të rinjve të gatshëm për tregun e punës, ka bërë që ata të shikojnë çdo mundësi që u ofrohet për punësim jashtë vendit. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 Kompania nga Prizreni hap konkurs për 2000 vende pune në Gjermani – Ja si te aplikoni October 31, 2018 - by admin Niveli i madh i papunësisë në Kosovë dhe numri i të rinjve të gatshëm për tregun e punës, ka bërë që ata të shikojnë çdo mundësi që u ofrohet për punësim jashtë vendit. Të gjithë ata të cilët i kan dorzuar dokumentet, për pjesën e mbetur që ende nuk kan pergjigje nga ne, Agjensioni do t'ju pergjigjet së shpejti. 2017 Gjendja e rëndë ekonomike dhe mungesa e vendeve të lira të punës ka bërë që shumë të rinj kosovarë të largohen nga Kosova duke kërkuar një jetë më të mirë në vendet tjera. Kerkese punesimi ose kerkoj pune per vende vakante ne kompani private apo administraten publike full-time ose part-time si dhe oferta suksesi ofroj pune ne prishtine kerkoj pastruese per shtepi kerkoj pune pastruese shtepie vende te lira pune ne mitrovic kerkoj dado per femije tirane ofroj pune si pastruese ne prishtine kerkoj operatore per call center nga shtepia kerkoj pune ne tirane si MADAS GmbH është një firmë konsulente e themeluar në Gjermani në vitin 2017. Procedura e aplikimit: Aplikimi per kete kontrate pune kalon ne disa faza si me poshte: 1. Kandidatët e interesuar/a ftohen të dërgojnë informatat e tyre në Prishtinë Lexo Më Shumë Gjithashtu kjo do të përfshinte edhe emigrantët që janë në Gjermani dhe që presin vendimet për aplikim për azil për të qëndruar, nëse janë të punësuar me paga dhe mund të tregojnë se integruar në strukturën e shoqërisë gjermane. Hapi numer 1, duhet te keni shume kujdes ne kerkim. Ambasada e Gjermanisë në Prishtinë: Lehtësira në marrjen e vizave për Gjermani! By NacionalAlbania on October 9, 2015 Prej tani shumë më lehtë do të mund të merrni një vizë për në Gjermani, qoftë për bashkim familjar, punë apo studime. 2015 mund të aplikojnë për Punësim sezonal - 2016 në Gjermani. 2018 Për çdo informatë Tel. mnppz. org eshte qendra e rinise Shqiptare ne internet. ”Deshmoret e Kombit” Afer Komunes, tek SuperViva Ferizaj Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. Kandidatëve nuk u kërkohet një kualifikim minimal apo pagë minimale, sikurse ndodh në rastin e së ashtuquajturës Blue Card, që është e parashikuar për specialist. Është e ndaluar të punoni në zonën Shengen pa leje pune apo të jetoni aty pa lejen përkatëse të qëndrimit. për aplikim, për vizë punë për në Gjermani, ne duhet të Ambasada gjermane ne Tiranë dhe DIMAK Albania bëjnë ftëse për studentët që janë mbi moshën 18 vjeç se më datën 21 dhjetor do të prezantohet procedura e aplikimit dhe dokumentet e nevojshme për punësim sezonal në Gjermani. aplikim per pune ne gjermani